La Liga

Zidane debuteaza la Real Madrid cu o Manita!

Succes categoric obtinut, sambata seara, de noul Real Madrid al lui Zinedine Zidane pe teren propriu cu Deportivo La Coruna, una dintre echipele din prima jumatate a clasamentului din La Liga.

Echipa madrilena a transat disputa cu 5-0 in fata celor de la Deportivo, o echipa care s-a sufocat pe Santiago Bernabeu.

Benzema a deschis scorul in minutul 15, cu al 100-lea sau gol in tricoul lui Real Madrid in campionat, dupa care, sapte minute mai tarziu, Bale a facut 2-0. A fost al 50-lea gol marcat de galez in toate competitiile la Real Madrid.

Acelasi Bale a facut 3-0 la patru minute dupa pauza cu o lovitura de cap excelent plasata in urma unui corner de pe dreapta.

Hattrick reusit de Bale in minutul 63, iar Benzema a inchis tabela in primul minut al prelungirilor. Astfel, Bale devine primul jucator cu doua hattrick-uri in actualul sezon de La Liga.

Cristiano Ronaldo a facut un meci slab, desi a cautat golul din toate pozitiile. Cea mai clara ocazie a portughezului a venit in prima repriza, la 0-0, cand portarul German Lux a respins sutul acestuia la coltul scurt.

Debutul lui Zidane pe banca lui Real Madrid a fost urmarit de 75.000 de spectatori.



Zidane debuteaza la Real Madrid cu o Manita!