La Liga

VIDEO Neymar salveaza Barcelona cu primul sau gol oficial

Brazilianul Neymar a fost din nou rezerva la FC Barcelona, miercuri seara, in prima mansa a Supercupei Spaniei contra celor de la Atletico Madrid.

Introdus in teren in partea secunda de tehnicianul Tata Martino, Neymar a facut diferenta si a scos Barcelona din incurcatura cu o lovitura de cap la coltul scurt.

Fara Lionel Messi, jucator care s-a accidentat in prima repriza si a fost inlocuit cu Fabregas, Barcelona a avut de tras in fata unei echipe Atletico Madrid care a practic un fotbal extrem de agresiv.

Fostul catalan David Villa, primit ca un erou de fanii “colchoneros” in aceasta vara dupa transferul de la Barcelona, a marcat in poarta fostei sale echipe dupa doar 12 minute de la debutul partidei.

Barcelona a parut neinspirata la finalizare dupa iesirea lui Messi si doar intrarea lui Neymar in joc a limpezit jocul formatiei blaugrana.

Brazilianul a fost omul potrivit la locul potrivit pentru a relua decisiv cu capul o centrare venita din marginea careului de la conationalul sau Dani Alves.



VIDEO Neymar salveaza Barcelona cu primul sau gol oficial