La Liga

Victorii pentru Real Madrid si Barcelona in La Liga

Sursă foto: https://twitter.com/realmadriden/

Cele doua mari rivale din fotbalul spaniol sunt despartite de doua puncte dupa patru etape disputate din noul sezon.

Real Madrid a invins pe Betis Sevilla (2-1) intr-un meci disputat sambata dupa-amiaza.

Vinicius a deschis scorul in minutul 9 cu o scarita superba din 16 metri la o lansare in adancime. Portarul Rui Silva a ramas sa se uite ca la cinema dupa o iesire total eronata dintre buturi.

Betis a avut puterea sa reactioneze rapid prin Sergio Canales in minutul 17. Sut din interiorul careului printre picioarele lui Courtois.

Rui Silva s-a revansat in minutul 20 cand a scos senzational lovitura de cap a lui Tchouameni dupa un corner al gazdelor.

Real Madrid a marcat golul victoriei prin Rodrygo in minutul 65. Reluare din centrul careului la mingea intoarsa de Valverde.

Cu punctaj maxim dupa primele patru etape, Real Madrid ramane pe primul loc in clasament.

Pe pozitia secunda a urcat FC Barcelona (10 puncte), echipa care a castigat de o maniera categorica in deplasarea de la Sevilla, scor 3-0.

Formatia blaugrana a deschis scorul in minutul 21 prin Rapinha, jucator care a reluat in poarta din doi metri o minge trimisa initial de Lewandowski scarita peste portarul advers.

Atacantul polonez a majorat avantajul Barcelonei in minutul 36 din centrarea lui Kounde. Preluare pe piept in centrul careului si finalizare din voleu.

La cinci minute dupa pauza Eric Garcia avea sa inchida tabela in urma unei faze de la coltul terenului cu o reluare din sase metri.



Victorii pentru Real Madrid si Barcelona in La Liga