La Liga

Sevilla merge dramatic in Liga Campionilor

Sevilla s-a calificat dramatic in Liga Campionilor dupa ce a fost salvata de pustiul Rodri in prelungirile meciului cu Almeria, pe care echipa lui Antonio Alvarez l-a castigat cu 3-2.

La mare lupta cu Mallorca, Sevilla a trait periculos pe terenul celor de la Almeria. Gazdele au inceput bine, dar Fredi Kanoute a deschis scorul in minutul 16.

Sevilla s-a relaxat, iar acest lucru i-a permis lui Soriano sa egaleze cu un minut inainte de pauza, dupa o actiune colectiva de toata frumusetea purtata de cei de la Almerica.

Chico si-a bagat mingea in propria poarta in minutul 53 si Sevilla a trecut in avantaj, dar eliminarea lui Negredo din minutul 65 le-a usurat munca celor de la Almeria, care au egalat in minutul 79 prin Ortiz.

In disperare de cauza, Antonio Alvarez l-a aruncat in teren pe pustiul Rodri, care in prelungirile meciului a adus golul victoriei care a cantarit cat o calificare in Liga Campionilor.

Mallorca este marea perdanta, insularii fiind nevoiti sa se multumeasca doar cu o prezenta in Europa League, acolo unde merge si Getafe, care s-a distrat pe terenul celor de la Atletico Madrid (scor 3-0).

Onlinesport


Sevilla merge dramatic in Liga Campionilor