La Liga

Real Madrid si Sevilla in duel direct pentru locul trei

Sursă foto: https://twitter.com/BombayPenia/

Echipele Real Madrid si FC Sevilla ofera meciul zilei de sambata in La Liga, etapa a 20-a.

Dupa 19 etape cele doua adversare de sambata sunt la egalitate de puncte si doar golaverajul face diferenta, unul superior pentru grupara andaluza.

Sevilla vine pe Santiago Bernabeu dupa trei meciuri fara victorie si mai ales dupa 0-2 in deplasare cu Athletic Bilbao runda precedenta.

Vedeti cotele oferite de BAUMBET pentru Real Madrid – Sevilla

Ultimul succes al andaluzilor dateaza din 16 decembrie 2018, cand Sevilla se impunea pe teren propriu in fata Gironei, cu 2-0.

Dupa ce incepuse anul cu un punct in doua meciuri, Real Madrid a obtinut in extremis victoria etapa trecuta pe terenul lui Betis Sevilla, cu un gol marcat din lovitura libera in minutele de final.

La mijlocul saptamanii campioana Europei a pierdut returul cu Leganes din Cupa Regelui Spaniei, dar chiar si asa s-a calificat in sferturile de finala.

Real Madrid revine in fata suporterilor in campionat dupa 1-2 cu Real Sociedad, prima mare surpriza a anului in fotbalul european.

A fost a sasea infrangere pentru madrileni in 19 etape, iar criticii lui Santiago Solari nu l-au menajat deloc pe tehnicianul adus de la echipa secunda pe modelul Zidane.

Aflati la zece puncte in spatele liderului Barcelona, cei de la Real Madrid nu-si permit niciun pas gresit daca vor sa nu-si ia adio prematur de la titlul acestui an.

Ultimele 12 intalniri intre Real Madrid si Sevilla au fost partide de peste 2.5 goluri, astfel ca fanii se asteapta si sambata la un duel deschis cu multe reusite de ambele parti.

Cu toate acestea, Sevilla a marcat putin in ultimele cinci meciuri in toate competitiile, o medie de sub 1.5 goluri pe partida.

Echipele probabile

Real Madrid: Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Reguilon; Modric, Casemiro, Ceballos; Vazquez, Benzema, Vinicius;

Sevilla: Vaclik; Carrico, Kjaer, Gomez; Navas, Banega, Vazquez, Escudero; Sarabia; Yedder, Andre Silva.



Real Madrid si Sevilla in duel direct pentru locul trei