La Liga

Real Madrid salveaza remiza cu Barcelona in minutul 90

Episodul din aceasta toamna al celebrului El Clasico dintre FC Barcelona si Real Madrid, eternul derby al fotbalului spaniol, s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, dupa doua goluri marcate din faze fixe.

Barcelona a deschis scorul in minutul 53 prin Luis Suarez, jucator care a finalizat cu o lovitura de cap din centrarea lui Neymar.

Brazilianul Barcelonei avea sa rateze apoi o mare ocazie de gol in minutul 68 singur cu poarta goala  in fata.

Fara a iesi prea mult in evidenta, Messi a fost si el aproape de gol in minutul 81, cand a sutat putin pe langa poarta la o minge oferita magistral de Iniesta, jucator intrat in partea secunda.

Real Madrid s-a aratat periculoasa pe final si in cele din urma jucatorii lui Zinedine Zidane au reusit egalarea de asemenea dintr-o faza fixa.

O centrare din dreapta a fost transformata in gol de lovitura de cap a lui Sergio Ramos in chiar minutul 90, dupa ce acelasi jucator trimisese cu capul peste poarta in minutul 87, iar Cristiano Ronaldo fusese blocat in extremis de Alba doua minute mai tarziu.

Real Madrid isi pastreaza seria incredibila de invincibilitate si ajunge la 33 de meciuri fara infrangere in toate competitiile si mai are nevoie de o singura partida pentru a egala recordul stabilit in sezonul 1988-89 cu Leo Beenhakker pe banca.

Pentru Ramos a fost al patrulea gol marcat in 33 de El Clasico impotriva Barcelonei si primul din 2013 incoace.

Barcelona ajunge la 9 puncte pierdute in acest sezon pe teren propriu, mai mult decat au pierdut acasa in fiecare din ultimele sapte sezoane.

Se intampla doar pentru a doua oara in istoria recenta a derby-ului celor doua formatii cand Messi si Ronaldo nu reusesc sa marcheze vreun gol. Prima data s-a intamplat in 21 noiembrie 2015 la un 4-0 obtinut de Barcelona in deplasare.



Real Madrid salveaza remiza cu Barcelona in minutul 90