La Liga

Real Madrid pierde primul loc in Spania dupa 3-3 cu Las Palmas

Sursă foto: twitter.com/realmadrid

Las Palmas, echipa de pe locul 13 in La Liga, a fost aproape de victorie pe Bernabeu in fata liderului Real Madrid.

Formatia din Canare a condus cu 3-1 profitand de omul in plus pe teren, insa Real Madrid a fortat pe final si a obtinut in extremis egalarea printr-o dubla reusita de Cristiano Ronaldo in minutele 86 si 89.

Meciul incepuse cum nu se poate mai bine pentru Real Madrid, cu gol marcat de Isco in minutul 8, insa dupa doar doua minute Las Palmas egala prin Tana.

Imediat dupa pauza gazdele au ramas in inferioritate numarica dupa eliminarea lui Bale, iar oaspetii au profitat lovind de doua ori decisiv. 

Mai intai Viera a transformat un penalty in minutul 56, pentru ca dupa alte trei minute Boateng sa finalizeze la capatul unui contraatac.

Un penalty transformat de Ronaldo in minutul 86 o readucea pe Real Madrid in meci, pentru ca detinatorul Balonului de Aur sa aduca egalarea cu un minut inaintea finalului.

Este pentru a doua oara in cateva zile cand Real Madrid recupereaza un deficit de doua goluri. La Villarreal, duminica, echipa lui Zinedine Zidane a fost condusa cu 2-0 in debutul partii secunde si a castigat in final cu 3-2.

Real Madrid a pierdut dupa acest 3-3 cu Las Palmas primul loc in clasament, fiind devansata cu un punct de Barcelona, insa gruparea din capitala Spaniei are un meci mai putin disputat.

Cu toate acestea, Real Madrid a stabilit un nou record pentru fotbalul spaniol: 45 de meciuri consecutive in care a marcat!



Real Madrid pierde primul loc in Spania dupa 3-3 cu Las Palmas