La Liga

Real Madrid continua forma mizerabila. De 18 ani n-au mai patit asemenea rusine

Sursă foto: twitter.com/realmadrid

Campioana Spaniei nu se regaseste si pierde un nou meci, de aceasta data pe teren propriu cu Villarreal in etapa a 19-a din La Liga.

Unicul gol al meciului disputat pe o ploaie torentiala a fost marcat de Pablo Fornals cu trei minute ramase pana la finalul intalnirii. Pentru Villarreal este primul succes din istorie pe Santiago Bernabeu.

Faza de contraatac a Submarinului Galben a pornit din propria jumatate cu fostul madrilen Cheryshev in prim plan si a fost finalizata de Fornals cu o executie spectaculoasa din marginea careului peste portarul celor de la Real.

Aceasta dupa ce turcul Unal ratase singur cu Navas in prima faza.

Real Madrid pierde alte trei puncte in fata liderului FC Barcelona si dupa aceasta runda poate ajunge la 19 puncte distanta de rivala istorica.

Barcelona joaca duminica seara de la 21:45 pe Anoeta, terenul celor de la Real Sociedad unde catalanii nu au mai castigat de un deceniu.

Villarreal acumuleaza 31 de puncte si s-a apropiat la un punct de Real Madrid, ocupanta locului patru, insa ambele echipe pot fi depasite de Sevilla, echipa care joaca duminica in deplasare cu Alaves.

Din sezonul 2005/2006 Real Madrid n-a mai avut un numar atat de mic de puncte dupa primele 19 meciuri.

Nu s-a mai intamplat ca Real sa piarda doua meciuri la rand fara gol marcat (0-3 cu Barcelona si 0-1 cu Villarreal) din mai 2000, cand madrilenii pierdeau cu Alaves si Valladolid.

In primul meci al rundei, Girona a demolat Las Palmas, cu 6-0, meci in care Olunga a reusit un hattrick.



Real Madrid continua forma mizerabila. De 18 ani n-au mai patit asemenea rusine