La Liga

Real Madrid a pus ochii pe selectionerul Belgiei

Sursă foto: twitter.com/

Dupa ce numirea lui Julen Lopetegui in vara s-a dovedit una neinspirata, Florentino Perez isi doreste la Real Madrid un alt selectioner.

Este vorba de Roberto Martinez, actualul tehnician al nationalei Belgiei, care insa a semnat recent prelungirea contractului cu Federatia de la Bruxelles fara includerea vreunei clauze de reziliere.

Cu alte cuvinte, Perez trebuie sa negocieze direct cu federalii belgieni, chiar daca Martinez ar pleca si maine pentru a o antrena pe Real Madrid.

Presa spaniola se arata incantata si nu prea de Martinez, antrenor al carui stil il apropie mai degraba de Lopetegui decat de Zinedine Zidane.

In varsta de 45 ani, Martinez a condus nationala Belgiei spre semifinalele Cupei Mondiale din acest an, obtinand locul trei la turneul final din Rusia.

Pana sa ajunga la nationala Belgiei in 2016, Martinez si-a facut un nume in fotbalul englez, pregatindu-le pe Swansea (2007-2009), Wigan (2009-2013) si Everton (2013-2016). Alaturi de Wigan a reusit castigarea Cupei Angliei in 2013!

Un amanunt pana acum neluat in calcul este ca Roberto Martinez s-a nascut in Catalunia, regiunea care le da frisoane celor de la Real Madrid prin prisma rivalitatii cu FC Barcelona.



Real Madrid a pus ochii pe selectionerul Belgiei