La Liga

Reactii dupa El Clasico. Ce au declarat cei doi antrenori

Sursă foto: https://twitter.com/FCBarcelona

FC Barcelona i-a provocat rivalei Real Madrid o infrangere greu de digerat, 4-0 chiar pe Santiago Bernabeu. Un succes putin asteptat chiar si de catrei cei mai aprigi suporteri ai catalanilor.

“Toata seara am avut jocul sub control. Am aratat ca ne putem bate cu oricine. Am fost superiori, atat la goluri, cat si la joc. Plecam de aici zambing cu gura pana la urechi. Jucatorii nostri sunt ca o familie”, a spus Xavi, antrenorul Barcelona.

“Nu am castigat vreun trofeu si trebuie sa continuam sa muncim. Trebuie sa ramanem umili. Nu cred ca acest succes ne va oferi suficient pentru a castiga La Liga. Este foarte greu”, a mai spus Xavi.

Acesta spune ca prioritatea Barcelonei pe acest final de sezon ramane o clasare in top patru si obtinerea calificarii in sezonul viitor de Champions League.

Intre Real Madrid si Barcelona ramane o distanta apreciabila de 12 puncte.

“Imi pare rau pentru fani, dar trebuie sa privim inainte. Este doar vina mea. Este greu pentru ca orice infrangere in fata Barcelonei doare. Trebuie sa ramanem calmi si sa nu facem din asta o drama. Am fost de nerecunoscut, totul a mers prost si le-am spus jucatorilor ca a fost vina mea”, a declarat si Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid.

Italianul mai crede ca a abordat prost partida din punct de vedere tactic, insa priveste inainte spre ultimele doua luni ale sezonului.

“Avem timp sa ne adunam energia si sa ne pregatim pentru ultimele luni ale sezonului, pentru a castiga trofee. Sunt trist pentru infrangere, dar trebuie sa raman calm”, a adaugat Ancelotti dupa una dintre cele mai aspre infrangeri din cariera de antrenor.



Reactii dupa El Clasico. Ce au declarat cei doi antrenori