La Liga

Panica la Barcelona: Divortul dintre Lionel Messi si Luis Enrique arunca in aer vestiarul catalanilor

Ceea ce parea un conflict mocnit a iesit la suprafata, iar divergentele dintre atacantul Lionel Messi si antrenorul Luis Enrique tin prima pagina a publicatiilor din Spania si nu numai.

Conflictul a explodat dupa ce tehnicianul formatiei blaugrana l-a lasat pe Messi pe banca de rezerve, duminica, in meciul de pe Anoeta cu Real Sociedad.

Introdus in teren abia in minutul 46 in locul lui El Haddadi, Messi a rabufnit la adresa antrenorului sau, iar a doua zi nu s-a prezentat la antrenamentul Barcelonei deschis publicului conform traditiei de Anul Nou.

Scuzele oficiale au vorbit despre o gastroenterita in cazul lui Messi, insa absenta argentinianului a fost una intentionata cu mesaj direct pentru conducerea clubului.

Fara a fi deocadamdata confirmata de oficiali ai Barcelona, informatia care circula “pe surse” in presa spaniola vorbeste despre un ultimatum al lui Messi de tipul “ori eu, ori el”, iar speculatiile privind plecarea acestuia la Chelsea sau Paris Saint Germain sunt la mare cautare in spatiul virtual.

Primele capete au cazut deja in conducerea Barcelonei, directorul tehnic Andoni Zubizarreta fiind demis marti dupa ce cu o zi in urma colaboratorul sau Carles Puyol isi daduse demisia.

[news-111670]

Messi este nemultumit de modul in care lucreaza Luis Enrique si pune presiune pe conducere sa-l schimbe pe acesta, iar potrivit publicatiilor din Spania soarta tehnicianului este deja pecetluita, acesta mai avand doar unul sau doua meciuri pe banca Barcelonei.

Miercuri dimineata trei dintre cei patru capitani ai Barcelonei, Busquets, Xavi si Iniesta intentioneaza sa discute cu antrenorul Luis Enrique pentru a media conflictul acestuia cu Lionel Messi si a calma spiritele din vestiarul echipei.

[news-111674]



Panica la Barcelona: Divortul dintre Lionel Messi si Luis Enrique arunca in aer vestiarul catalanilor