La Liga

Mourinho a incercat sa-i dezbine pe spanioli inainte de Euro 2012

Tehnicianul portughez al echipei Real Madrid, Jose Mourinho, s-a aratat deranjat de prietenia dintre portarul Iker Casillas si mijlocasul Xavi Hernandez, iar informatia a aparut in presa spaniola chiar de la tatal jucatorului de la FC Barcelona.
 

”Iker a avut multe probleme cu Mourinho din cauza prieteniei cu Xavi. Aceste probleme au devenit publice anul trecut si toata lumea stie despre ele. Xavi si Iker nu au intentionat niciodata sa-si strice prietenia”, a declarat tatal lui Xavi la postul Com Radio.

Parintele unuia dintre cei mai buni mijlocasi din lume ai momentului a mai spus ca fara o legatura solida intre fiul sau si portarul Iker Casillas, nationala Spaniei nu ar mai fi ajuns la performantele incredibile din ultimii ani.

13 din cei 23 de jucatori din lotul Spaniei pentru Euro 2012 au provenit de la Real Madrid si FC Barcelona.

”Daca nu erau Xavi, Casillas si Vicente del Bosque, Spania nu ar mai fi fost unde este astazi. Meciurile dintre Barcelona si Real Madrid au condus la tensiuni mari si momente dificile, iar relatiile dintre jucatori care altfel obisnuiau sa fie prieteni in afara terenului se deteriorasera. Au fost discutii cu Arbeloa, Xabi Alonso si Sergio Ramos, insa din fericire Iker si Xavi au intervenit si lucrurile au redevenit normale”, a mai spus tatal lui Xavi.

Spania si-a aparat cu succes titlul european in aceasta vara reusind sa castige al treilea trofeu major consecutiv dupa Euro 2008 si Cupa Mondiala 2010 in pofida zvonurilor despre o ruptura la nivelul lotului, ruptura accentuata de rivalitatea interna dintre marile cluburi Real Madrid si FC Barcelona.



Mourinho a incercat sa-i dezbine pe spanioli inainte de Euro 2012