La Liga

Messi si-a reluat antrenamentele

Atacantul Lionel Messi a revenit, miercuri, la pregatire alaturi de ceilalti colegi de la FC Barcelona dupa accidentarea suferita in meciul de campionat cu Atletico Madrid (1-1).

Alaturi de Messi tot miercuri s-a prezentat pe teren si fundasul francez Samuel Umtiti, dupa cum anunta site-ul oficial al gruparii din Barcelona.

"In ciuda faptului ca nu sunt inca refacuti suta la suta, Leo Messi si Samuel Umtiti s-au alaturat echipei la antrenamente", este mesajul oficial publicat de catalani.

Alaturi de cei doi si-au reluat antrenamentele internationalii Andres Iniesta, Sergio Busquets si Gerard dupa meciurile nationalei Spaniei in preliminariile Cupei Mondiale.

In alta ordine de idei, Luis Enrique s-a trezit cu alte doua probleme medicale pe cap, dupa ce Sergi Roberto si portarul olandez Jasper Cillessen au revenit accidentati de la loturile nationale.

Barcelona primeste vizita celor de la Deportivo La Coruna, sambata, in campionat, dupa care saptamana viitoare are un meci infernal de greu de asemenea pe teren propriu contra celor de la Manchester City in grupele Ligii Campionilor.

sursa foto: www.fcbarcelona.com



Messi si-a reluat antrenamentele