La Liga

Messi de cosmar pentru Atletico Madrid

Sursă foto: twitter.com/fcbarcelona

Lionel Messi a marcat, duminica, golul victoriei pentru FC Barcelona in deplasarea de pe Vicente Calderon si devine primul jucator cu 20 de reusite in acest sezon de La Liga.

Messi a punctat decisiv in minutul 87 al ultimului derby dintre Atletico si Barcelona gazduit de batranul Vicente Calderon.

Argentinianul si-a dovedit eficienta intr-un moment de criza pentru Barcelona cu un exterior din centrul careului dupa o pasa a fundasului Umtiti.

Barcelona deschisese scorul prin Rafinha in minutul 65, iar cei de la Atletico egalasera dupa doar cinci minute de avantaj al catalanilor prin Diego Godin cu o reluare de cap la o centrare din lovitura libera.

Messi a ajuns cu reusita de duminica seara la golul 27 in 34 de meciuri contra lui Atletico Madrid in toate competitiile, 22 din aceste goluri fiind inscrise in campionat. Astfel, Atletico devine egala celor de la Sevilla la numarul de goluri incasate de la Messi.

In plus, Messi bifeaza al noualea sezon consecutiv in care marcheaza cel putin 20 de goluri, egalandu-l la acest capitol pe marele Pele. Doar Gerd Muller, cu zece sezoane consecutive in care a marcat cel putin 20 de goluri, se afla in fata celor doi.

Cu acest succes Barcelona trece provizoriu la conducerea clasamentului din La Liga si pune o mare presiune pe Real Madrid, echipa care intalneste in deplasare pe Villarreal.



Messi de cosmar pentru Atletico Madrid