La Liga

Messi critica noua conducere a Barcelonei pentru demiterea lui Koeman

Sursă foto: https://twitter.com/turkce/

Atacantul Lionel Messi a vorbit in presa spaniola despre situatia interna de la fostul sau club.

Jucatorul legitimat incepand din vara la Paris Saint-Germain, unde a ajuns fiind constrans sa plece de la Barcelona din cauza politicii de reducere a cheltuielilor cu personalul, nu vede cu ochi buni indepartarea lui Ronald Koeman de la carma echipei catalane.

“Intotdeauna este nedrept pentru antrenori. A fost nedrept pentru Koeman, pentru Valverde. Cand sunt rezultate proaste e cel mai usor sa arati spre antrenor, sa-l schimbi pe el si nu jucatorii.

“Koeman a sosit intr-un moment foarte dificil pentru club, dupa ce plecasera jucatori important, dar a reusit sa promoveze foarte multi jucatori tineri.

“Asa cum am mai spus, e usor sa dai vina pe antrenor, dar ei stiu asta pentru ca este profesia lor”, a declarat Lionel Messi in El Mundo Deportivo.

Ronald Koeman a petrecut mai putin de un an si jumatate pe banca Barcelona si a fost concediat inaintea penultimei pauze internationale din acest an.

Olandezul a lasat formatia blaugrana pe locul opt in La Liga, cu o singura victorie in trei meciuri de Champions League.



Messi critica noua conducere a Barcelonei pentru demiterea lui Koeman