La Liga

Messi aduce victoria Barcelonei cu Real Madrid la ultima faza

FC Barcelona a castigat El Clasico in deplasare pe terenul rivalei Real Madrid, cu 3-2, iar golul victoriei a fost marcat de Lionel Messi la ultima actiune a meciului in al doilea minut suplimentar.

Real Madrid a deschis scorul in minutul 28, dar Messi a egalat dupa numai cinci minute.

Barcelona s-a instalat la conducere in partea secunda prin reusita spectaculoasa a lui Rakitic cu un sut din afara careului.

Echilibrul numeric s-a rupt dupa patru minute de la golul formatiei blaugrana. Sergio Ramos a primit cartonasul rosu direct pentru un fault dur asupra lui Messi la centrul terenului.

Zinedine Zidane a mutat decisiv prin introducerea lui James Rodriguez, iar acesta s-a infiltrat in careul catalanilor fara marcaj si a reluat decisiv o centrare a lui Marcelo din stanga.

Pana la golul egalizator marcat de James Barcelona a ratat desprinderea la 3-1 prin Pique. Sut din centrul careului respins in extremis de portarul Navas.

In cele din urma, la ultima faza a meciului, Messi a adus golul victoriei cu un sut fabulos din marginea careului la o faza creata de Sergi Roberto.

Aflat la meciul cu numarul 150 pentru Barcelona, Sergi Roberto a luat o faza pe cont propriu plecand cu mingea la picior din preajma propriului careu, apoi a avansat pana in jumatatea adversa si a deschis mingea in stanga.

De acolo Messi a fost servit ideal de Jordi Alba si Messi a marcat golul sau cu numarul 500 la Barcelona, goluri care au fost marcate astfel:

La Liga: 343
Champions League: 94
Copa Del Rey: 43
Supercupa Spaniei: 12 
Campionatul Mondial al Cluburilor: 5
Supercupa Europei: 3



Messi aduce victoria Barcelonei cu Real Madrid la ultima faza