La Liga

Meci nebun in Spania. Barcelona invinsa acasa de Betis intr-o partida cu 7 goluri!

Sursă foto: twitter.com/FCBarcelona

Lionel Messi a revenit pe teren la Barcelona in meciul de campionat cu Betis si a marcat doua goluri, fara insa a fi suficient pentru obtinerea victoriei.

Echipa din Sevilla a furnizat surpriza plecand cu toate cele trei puncte de pe Nou Camp la capatul unui meci de toata frumusetea castigat, cu 4-3.

Andaluzii au inceput tare si pana la pauza punctasera deja de doua ori prin Junior (20) si eternul Joaquin (34).

Doua goluri marcat de Betis la capatul unor faze de contraatac care au prins pe calcaie apararea Barcelonei.

Gazdele au redus din diferenta prin Messi in minutul 68, argentinianul transformand o lovitura de la 11 metri.

Dupa doar trei minute Lo Celso refacea diferenta de doua goluri cu un sut din interiorul careului care i-a dat mainile peste cap lui Ter Stegen. Fara doar si poate un gol de portar.

Vidal a marcat pentru 2-3 in minutul 79 reaprinzand sperantele Barcelonei, insa forcingul gazdelor a fost taiat de eliminarea lui Rakitic dupa al doilea galben incasat in minutul 81.

Betis a profitat imediat de superioritatea numerica si a dus scorul la 3-2 prin Canales cu o reluare din sase metri la o centrare din stanga.

Messi a redus din diferenta in minutul 90+2, insa era prea tarziu pentru a mai salva Barcelona de la prima infrangere a sezonului pe teren propriu.

Barcelona mai pastreaza un punct avans in fruntea clasamentului din La Liga in fata celor de la Sevilla, Atletico Madrid si Alaves. 

Betis a urcat pe locul 12 dupa succesul de pe Nou Camp, doar al patrulea in 12 etape.



Meci nebun in Spania. Barcelona invinsa acasa de Betis intr-o partida cu 7 goluri!