La Liga

Malaga pune frana Barcelonei

Sursă foto: twitter.com/BarcelonaFl

Barcelona nu a profitat de pasul gresit facut de Real Madrid si a ratat sansa de a egala la puncte formatia din capitala Spaniei in fruntea ierarhiei din La Liga dupa 31 de etape.

Real Madrid a remizat pe teren propriu cu Atletico Madrid, scor 1-1, dupa ce a fost egalata cu cinci minute inaintea finalului partidei.

Cristiano Ronaldo a ratat cea mai mare ocazie a primei reprizei in minutul 31, cand sutul portughezului a fost scos de pe linia portii.

Deschiderea scorului a venit din partea lui Pepe in debutul partii secunde, insa Atletico a avut ultimul cuvant.

Dupa ratarea lui Torres singur cu portarul Navas, egalarea a fost adusa de Griezmann. Excelent lansat cu o pasa printre, atacantul francez a marcat cu un sut la coltul scurt.

Barcelona avea doar varianta victoriei in deplasare cu Malaga pentru a pune presiune pe Real in lupta pentru titlu, insa catalanii au plecat infranti din Andaluzia, scor 2-0.

Ramirez a deschis scorul in minutul 32 la capatul unui contraatac, iar Jony a inchis tabela in chiar minutul 90.

Din minutul 65 echipa blaugrana a evoluat in inferioritate numerica, dupa ce Neymar a primit cartonasul rosu direct pentru un fault in atac.

Real Madrid isi mareste avansul la trei puncte fata de Barcelona si are un meci mai putin disputat, cu sapte etape ramase de jucat din acest sezon de La Liga.



Malaga pune frana Barcelonei