La Liga

Luis Suarez sparge gheata pentru Barcelona in campionat

Sursă foto: twitter.com/fcbarcelona

Atacantul uruguayan a marcat, sambata, primele sale goluri in La Liga la partida disputata in deplasare de Barcelona cu Leganes.

Echipa blaugrana s-a impus, cu 3-0, si s-a distantat la 11 puncte fata de Atletico si Real Madrid inaintea derby-ului dintre cele doua mari rivale din capitala.

Suarez a deschis scorul in minutul 28 cu un sut din apropiere dupa o minge scapata in fata de portarul gazdelor la o centrare din dreapta.

Acelasi Suarez isi trecea in cont dubla dupa o ora de joc cu un voleu spectaculos din interiorul careului, dupa ce portarul Cuellar respinsese in lateral o minge sutata de Paco Alcacer.

Brazilianul Paulinho si-a trecut numele pe lista marcatorilor in minutul 90, ajungand cu aceasta reusita la cota patru goluri in acest sezon. O faza creata de Messi, care a scos mingea dintre nu mai putin de trei adversari, si Paulinho, pe faza, a intepat mingea in poarta.

Caseta tehnica

Leganes: Cuellar; Zaldua, Munoz, Siovas (Raul Garcia 79), Diego Rico; Ruben, Gabriel; El Zhar, Eraso (Beauvue 46), Szymanowski (Gumbau 66); Amrabat

Barcelona: Ter Stegen; Semedo (Vidal 59), Pique, Umtiti, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta (Paulinho 59); Alcacer, Messi, Suarez (Alcacer 82)



Luis Suarez sparge gheata pentru Barcelona in campionat