La Liga

Lionel Messi, decisiv pentru Barcelona in meciul cu Atletico Madrid

Sursă foto: https://twitter.com/FCBarcelona/

Barcelona a castigat, cu 1-0, in deplasare contra lui Atletico Madrid in urma unui gol marcat de Lionel Messi pe final de meci.

Ocazie mare ratata de Atletico in minutul 19 prin Hermoso. Centrare perfecta din partea lui Joao Felix din stanga si Hermoso l-a facut mare pe Ter Stegen. Interventie fabuloasa din partea germanului din poarta Barcelona.

Aceasta in timp ce catalanii n-au avut nici macar un sut pe poarta in jumatate de repriza, raportul fiind de 6-0 in favoarea lui Atletico la acest capitol.

Inca o sansa ratata de Atletico pentru Herrera in minutul 25. Sut din afara careului pe langa poarta. Barcelona anesteziata la mijlocul terenului in absenta lui Busquets.

Cea mai mare sansa a Barcelonei a aparut in minutul 26 dupa o faza de contraatac. Suarez a scos pentru Rakitic, insa sutul croatului din cadere nu i-a pus probleme portarului Oblak.

Ter Stegen s-a opus din nou golului cu o interventie de zile mari la capul lui Morata dupa un corner in minutul 40.

Nici Barcelona n-a ramas datoare si a lovit bara prin Pique in minutul 42.

Francezul Griezmann a ratat in minutul 69 deschiderea scorului impotriva fostei sale echipe la capatul unui contraatac.

Barcelona a dat lovitura cu cinci minute inaintea finalului, cand magnificul Lionel Messi a marcat golul victoriei dupa o actiune de toata frumusetea si o finalizare in dreapta lui Oblak.

Trei puncte mari pentru catalani intr-una dintre cele mai dificile deplasari din La Liga.



Lionel Messi, decisiv pentru Barcelona in meciul cu Atletico Madrid