La Liga

La Liga se reia joi cu derby-ul orasului Sevilla

Sursă foto: https://twitter.com/LaLigaEN/

Betis si FC Sevilla, cele doua rivale andaluze, dau restartul campionatului spaniol, unul intrerupt la jumatatea lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus.

Partida de joi seara va incepe la ora 23:00 a Romaniei si se va disputa cu portile inchise, ca de altfel toate meciurile din La Liga pana la noi dispozitii ale autoritatile guvernamentale.

Lupta pentru titlul din Spania se anunta in continuare una deschisa oricarui deznodamant. Intre liderul Barcelona si Real Madrid sunt doar doua puncte.

De asemenea, pentru locurile de Champions League lupta este un acerba, cinci echipe fiind despartite de cinci puncte.

Sevilla, Real Sociedad, revelatia Getafe, Valencia si Atletico Madrid completeaza acest tablou al echipelor care lupta pentru un loc in viitoarea editie a Champions League.

La retrogradarea batalia va fi una electrizanta pana in ultima etapa, fara doar si poate. Espanyol Barcelona este amenintata cu parasirea La Liga, dar si Real Valladolid, echipa lui Ronaldo, fostul Balon de Aur din Brazilia.

La Liga este al doilea mare campionat care se reia dupa coronavirus. Primul a fost cel german, Bundesliga, inca de la 16 mai.

Urmeaza Premier League pe 17 mai si Serie A pe 20 mai.



La Liga se reia joi cu derby-ul orasului Sevilla