La Liga

Girona - Betis, meciul adevarului pentru catalani

La doar cateva zile dupa remiza obtinuta pe Nou Camp in fata campioanei Barcelona, micuta Girona isi da examenul in fata propriilor suporteri contra andaluzilor de la Betis Sevilla.

Un meci intre doua echipe despartite de doar doua puncte in clasament si pentru care cele trei puncte in acest moment al campionatului pot face diferenta intre zona cupelor europene si subsolul ierarhiei.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Girona - Betis.

Cu o victorie Girona poate urca in primele cinci echipe din La Liga, in timp ce Betis se poate afunda si mai mult in zona nisipurilor miscatoare, fiind in prezent pe locul 14 la doua puncte peste linia rosie a retrogradarii.

Betis are probleme pe faza ofensiva, cu doar trei goluri marcate in cinci meciuri. Doua dintre acestea in remiza cu Athletic Bilbao, adica mai multe decat alb-verzii reusisera in primele trei etape.

Ultima victorie a celor de la Betis in deplasare dateaza din aprilie, iar fanii asteapta intreruperea acestei serii negative pe teren strain.

La fel de adevarat este ca Betis a castigat inultimele patru vizite la Girona, fara gol primit in trei dintre aceste ocazii. Sase victorii pentru Betis, un egal si o victorie pentru Giron s-au consemnat in ultimele opt confruntari directe.

Amanunt interesant pentru amatorii de pariuri, Betis a marcat in repriza secunda toate cele trei goluri din acest sezon de La Liga.

Redactia noastra recomanda la Girona - Betis un meci in care ambele echipe marcheaza (NU), eveniment care la BAUMBET este premiat cu super cota de 1.95.



Girona - Betis, meciul adevarului pentru catalani