La Liga

Florin Andone, mai eficient decat Ronaldo si Messi

Florin Andone este considerat de o parte a presei din Spania mai eficient decat Cristiano Ronaldo sau Leo Messi. Romanul a inceput sa impresioneze, dupa recentele sale reusite din La Liga si spera sa marcheze sambata seara contra lui Real Madrid.

Andone a venit la Deportivo si a parut ca va dezamagi. A avut nevoie de 10 partide ca sa inceapa sa inscrie, iar acum pare sa fie atacantul de care Depor are nevoie. Romania ar fi avut si ea nevoie de un asemenea atacand, dar asa cum am scris la EURO 2016, Anghel Iordanescu nu a vazut si l-a folosit abia in a doua repriza a ultimului meci!

Andone a fost in sfarsit de presa din Spania asa cum il descriam si noi: un luptator inascut. Nu numai ca lupta, dar si marcheaza, este marcatorul nr. 1 de la Depor, cu 5 goluri, urmat de Celso Borges cu 4 si Ryan Babel cu 3.

Primul gol al noului Ando a venit cu Granada, apoi a inscris cu Sevilla si cu Malaga.

Va inscrie si pe 10 decembrie, cu Real Madrid? Partida cu Andone pe teren contra lui Real Madrid poate fi vazuta cu streaming live pe internet, legal, pe site-ul casei de pariuri Betano.com (iti trebuie 50 de bani in cont).

In varsta de 23 de ani, Andone are 32 de suturi pe poarta in acest sezon de La Liga, al patrulea in acest clasament, dupa Cristiano Ronaldo (57), Messi (37) si  Bale (35). Numai ca, privind eficienta, el are o rata de succes de 62.5%, fata de cea a lui Cristiano Ronaldo 47.4% si  Messi 56.8%.

Cu o medie de doua suturi pe meci, Andone ar putea ajunge din nou la cele 21 de goluri marcate pentru Cordoba sezonul trecut, cand fost la doar un singur gol in spatele golgheterului de la Elche,  Sergio Leon.

Daca va mentine ritmul si va marca impotriva lui Real Madrid, Andone ar putea in curand dobori recordul lui Bebeto, care a inscris in sapte partide consecutive pentru Depor.



Florin Andone, mai eficient decat Ronaldo si Messi