La Liga

FC Barcelona, noua campioană a Spaniei. Fanii rivalei Espanyol au sărit în teren să-i bată pe jucătorii blaugrana (video)

Sursă foto: https://twitter.com/FCBarcelona

După o pauză de patru ani echipa FC Barcelona este din nou campioană în La Liga.

Titlul a fost obținut matematic de FC Barcelona duminică seara, după victoria obținută cu scorul de 4-2 pe terenul rivalei locale RCD Espanyol.

Cu 85 de puncte, FC Barcelona are 14 puncte în fața marii rivale istorice Real Madrid, cu patru etape rămase de disputat din actualul sezon.

Pentru Espanyol situația e critică, alb-albaștrii fiind aproape retrogradați în Segunda.

Ultrașii furioși ai lui Espanyol n-au mai suportat să-și vadă rivalii celebrând titlul și au năvălit pe teren ca niște hoarde sălbatice.

Doar prezența de spirit a jucătorilor de la FC Barcelona, care au rupt-o la fugă spre tunelul de la vestiare cât i-au ținut picioarele, a făcut ca o tragedie să fie evitată in extremis.

Forțele de ordine au intervenit și au blocat accesul spre vestiare, unde huliganii lui Espanyol au încercat să pătrundă.

Imagini care nu fac cinste fotbalului și unui oraș precum Barcelona.FC Barcelona, noua campioană a Spaniei. Fanii rivalei Espanyol au sărit în teren să-i bată pe jucătorii blaugrana (video)