La Liga

El Clasico se vede gratuit pentru clientii din Romania ai bwin

FC Barcelona – Real Madrid va avea loc duminica si va fi în direct pe bwin.com. Cea mai mare platforma de pariuri sportive din lume a anuntat astazi ca va oferi streaming video în direct de la cel mai important meci al fotbalului spaniol, El Clasico.

Real Madrid se deplaseaza pe Nou Camp în aceasta duminica pentru a înfrunta gigantul catalan, care a început acest sezon cu o serie perfect, de cinci victorii în primele cinci meciuri. Barcelona are în acest moment un avans de 8 puncte fata de marea sa rivala. Cum Real Madrid se afla în pericolul de a pierde legatura fata de Barcelona în clasamentul La Liga, acest El Clasico are o importanta si mai mare si poate fi vazut în direct în tarile europene pe bwin.com *.

Importanta unei asemenea partide este reflectata si în numarul imens de cote pe care bwin.com le-a pregatit. Peste 600 de pariuri vor fi disponibile înainte si în timpul meciului. Startul excelent al Barcelonei o transforma pe vicecampioana în favorita, cu o cota de 1.90, în timp ce o remiza este cotata cu 3.90 iar cota la victorie a lui Real Madrid este de 3.50. Cele doua echipe se bucura de cei mai prolifici marcatori din fotbalul mondial: Lionel Messi si Cristiano Ronaldo. Primul are o cota de 4.00 la marcarea primului gol, în timp ce portughezul are o cota de 5.00 pentru aceeasi performanta.

Transmisiunea în direct pe bwin.com începe duminica, 7 octombrie, de la ora 20:50. Clientii existenti se pot bucura de aceasta transmisiune în direct daca în contul lor exista orice suma de bani sau daca au plasat un pariu în cele 24 de ore care au precedat meciul. Clientii noi trebuie doar sa se înregistreze si sa alimenteze contul cu orice suma pentru a avea acces la streaming-ul video.

Marco Falchetto, Group Sports Director la bwin, a precizat:

“El Clasico este unul dintre cele mai asteptate evenimente sportive ale anului. Meciul de duminica are o semnificatie extraordinara pentru ca Barcelona a avut un start exploziv. Ne bucuram foarte mult sa putem oferi meciul unei baze de clienti atât de mare.”

*Stream-ul live al meciului FC Barcelona - Real Madrid este disponibil în toate tarile europene, cu exceptia Marii Britanii, Spaniei, Danemarcei, Suediei si Norvegiei.



El Clasico se vede gratuit pentru clientii din Romania ai bwin