La Liga

E loc de surpriza in Valladolid – Real Madrid?

Sursă foto: https://twitter.com/realmadriden

Campioana Spaniei joaca sambata seara in deplasare cu Real Valladolid cu gandul la prima pozitie ocupata de rivala locala Atletico Madrid.

Vedeti aici cotele oferite de CASA Pariurilor pentru Valladolid-Real Madrid

Sase puncte sunt intre cele doua formatii din capitala Spaniei, astfel ca Real Madrid nu-si permite vreun pas gresit la Valladolid, prima echipa de sub linia retrogradarii. O confruntare care n-a fost lipsita de scantei de-a lungul timpului. In opt din ultimele zece meciuri pe terenul lui Valladolid a fost acordat cel putin un cartonas galben in prima jumatate de ora.

Valladolid a castigat doar un meci din ultimele cinci disputate pe teren propriu in campionat. “Alb-violetii” de la Real Valladolid au primit gol in ultimele 12 meciuri de campionat disputate pe Estadio Municipal José Zorrilla.

Cei de la Valladolid sunt fara victorie in ultimele 10 meciuri cu Real Madrid si au pierdut ultimele cinci confruntari pe teren propriu. Cel putin un gol a incasat Valladolid in ultimele 10 meciuri cu Real Madrid. Ultima victorie obtinuta de Valladolid in fata lui Real Madrid dateaza din noiembrie 2008.

In septembrie 2020 cei de la Real Madrid au castigat la limita pe teren propriu cu Valladolid, scor 1-0. Vinicius Junior a marcat in minutul 65.



E loc de surpriza in Valladolid – Real Madrid?