La Liga

De zece ani n-a mai invins-o Espanyol pe Barcelona in campionat. Reuseste sambata seara?

Duelul dintre Espanyol si FC Barcelona genereaza emotii intense la fiecare episod, cunoscuta fiind rivalitatea sportiva si chiar politica a suporterilor celor doua formatii concitadine.

FC Barcelona merge pe terenul rivalei locale in calitate de campioana si ocupanta a primului loc in clasament, pozitie pe care echipa blaugrana a recuperat-o de la Sevilla in urma cu o etapa.

Espanyol se afla pe locul 9 si vine dupa o serie de trei infrangeri la rand (1-2 cu Sevilla, 1-3 cu Girona si 0-3 cu Getafe), astfel ca putem vorbi despre o criza in tabara alb-albastrilor.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET la Espanyol - Barcelona

In ceea ce priveste meciurile disputate pe teren propriu in acest sezon, Espanyol sta mai bine decat Barcelona. Patru victorii si o infrangere pentru Espanyol, in timp ce Barcelona are trei victorii, un egal si o infrangere. In meciurile din deplasare cei de la FC Barcelona au obtinut opt puncte din 15 posibile.

La mijlocul saptamanii cei de la Espanyol si-au refacut moralul dupa 1-0 contra lui Cadiz, rezultat care le-a adus calificarea in optimile Cupei Regelui Spaniei, acolo unde a ajuns si Barcelona dupa 4-1 in returul contra celor de la Cultural Leonesa.

Sunt aproape zece ani de cand Espanyol n-a mai invins-o pe Barcelona in La Liga, iar Barcelona a pierdut o singura data in ultimele 12 vizite pe terenul rivalei locale, un 1-3 in ianuarie 2007. De atunci au fost sase victorii pentru echipa blaugrana si cinci remize.

Ernesto Valverde, actualul antrenor al Barcelonei, se afla pe banca lui Espanyol la ultima victorie in campionat contra celor de pe Nou Camp.

Barcelona a primit gol in cinci din ultimele sase deplasari in campionat.

Espanyol este singura echipa din prima liga spaniola care nu a inregistrat inca o remiza pe teren propriu in acest sezon.

Cei de la Barcelona au marcat de fiecare data in ultimele 30 de meciuri disputate in toate competitiile.

Redactia noastra recomanda la Espanyol - Barcelona un meci in care ambele echipe marcheaza, pronostic premiat de BAUMBET cu o cota de 1.70



De zece ani n-a mai invins-o Espanyol pe Barcelona in campionat. Reuseste sambata seara?