La Liga

Cele mai puternice ligi din Europa te asteapta la eFortuna

Esti innebunit dupa meciurile din Premier League? Nu pierzi niciun joc din Serie A? Stai mereu cu ochii pe vedetele din La Liga? Atunci nu mai astepta! Deschide-ti un cont la efortuna.ro, depune si plaseaza pariuri pe cele mai puternice campionate ale Europei!

Anglia este prin excelenta patria fotbalului, dar si a pariurilor de orice fel. In afara de cele peste 150 de derivate pentru fiecare meci, la efortuna.ro vei gasi si o bogata oferta pentru pariurile de tip outright. Poti miza nu numai pe campioana sau pe primele clasate, dar si pe cine va retrograda sau pe cine va termina sezonul pe ultimul loc. Asadar, nu ezita! Inregistreaza-te si plaseaza pariuri pe Premier League!

In schimb, daca esti mai degraba atras de spectacolul fotbalului spaniol, la efortuna ai la dispozitie o multitudine de pariuri pe La Liga. Esti fan Barcelona sau Real Madrid? Crezi ca stii cate pase de gol va da Leo Messi sau cu ce picior marcheaza Cristiano Ronaldo? Atunci profita! In fiecare etapa, ai pariuri speciale pe vedetele din Spania.

Cunoscut drept un campionat cu scoruri stranse si unde se inscrie mult pe final de meci, Serie A puncteza la capitolul suspans. La efortuna.ro poti alege sa pariezi, printre altele, pe intervale goluri, handicap goluri, marje de victorie, ambele echipe marcheaza sau minutul ultimului gol. Daca iti place imprevizibilul si vrei exeriente unice, plaseaza pariuri pe Serie A!

Prima liga germana se afla in topul audientelor la nivel mondial. Disciplina si rigoarea fotbalului german sunt si pe placul tau? Atunci poti alege o serie de pariuri de precizie: scor corect, desfasurarea exacta a meciului, victorie la zero sau alte combinatii speciale. Vino la efortuna.ro si descopera oferta de pariuri pe Bundesliga!

Prima liga franceza incheie lista campionatelor de top din Europa. Gusta savoarea fotbalului francez plasand pariuri pe Ligue 1! Poti opta pentru pariere pe reprize, handicap asiatic, sansa dubla, pauza/final si multe altele. Inregistreaza-te, depune si devino invingator cu efortuna!



Cele mai puternice ligi din Europa te asteapta la eFortuna