Primera Division

Ce suspendare a primit Messi dupa primul rosu la Barcelona

Sursă foto: https://twitter.com/JZiela1/

Lionel Messi si-a aflat pedeapsa primita de instantele fotbalului spaniol dupa prima eliminarea incasata in tricoul Barcelonei.

Doua meciuri va fi obligat Lionel Messi sa stea pe margine dupa eliminarea din finala Supercupei Spaniei cu Athletic Bilbao.

Pentru Messi a fost primul cartonas rosu primit in 784 de meciuri disputate in tricoul formatiei catalane.

Messi a lovit fara minge un adversar in minutul 120+1 al disputei de la Sevilla.

Barcelona a pierdut cu 3-2 Supercupa Spaniei, dupa ce a condus la un moment dat cu 2-1.

Messi va fi suspendat la meciul cu Cornella (al treilea esalon) din Cupa Regelui Spaniei si la partida cu Elche din La Liga.



Ce suspendare a primit Messi dupa primul rosu la Barcelona