La Liga

Betis - Real Madrid, meciul zilei in La Liga

Sursă foto: twitter.com/realmadrid

Echipele Betis Sevilla si Real Madrid se dueleaza, duminica seara, pentru un meci cu implicatii in zona superioara a clasamentului din prima liga spaniola.

Infrangerea suferita etapa precedenta pe teren propriu contra lui Real Sociedad a aruncat-o pe Real Madrid in afara primelor patru pozitii, iar o victorie in deplasare cu Betis este obligatorie pentru echipa lui Santiago Solari. 

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET la Betis - Real Madrid

Betis ocupa locul sapte in clasament, la patru puncte de Real Madrid, iar pentru alb-verzi meciul de duminica seara este o adevarata finala a sezonului. 

Doua infrangeri a suferit Betis pe teren propriu in acest sezon, ultima 0-1 cu Real Valladolid in urma cu patru etape (21 octombrie). De atunci au urmat doua remize si doua victorii pentru gruparea andaluza. 

Real Madrid are un parcurs dezastruos in deplasare pentru pretentiile unei detinatoare a Champions League. Trei victorii, doua remize si patru infrangeri pentru “Los Blancos”.  Echipa din capitala Spaniei are golaveraj negativ in deplasare (13-18). 

Solari se confrunta cu serioase probleme de lot, nu mai putin de sase jucatori fiind indisponibili pentru jocul cu Betis. Este vorba de accidentatii Asensio, Bale, Courtois, Kroos si Llorente, respectiv ssupendatul Lucas Vazquez. 

Ultimele doua confruntari intre Betis si Real pe terenul formatiei din Sevilla au produs nu mai putin de 15 goluri. 

Real Madrid are un singur meci fara gol primit in deplasare sezonul acesta. 

Patru din ultimele sase meciuri intre Betis si Real au fost partide de peste 4.5 goluri, ceea ce ne face increzatori ca duminica seara am putea avea o partida de peste 3.5 goluri. BAUMBET ofera o cota de 2.45 pentru un asemenea pronostic.



Betis - Real Madrid, meciul zilei in La Liga