La Liga

Benzema a plecat de la Real Madrid. Îi va călca pe urme lui Cristiano Ronaldo

Sursă foto: https://twitter.com/realmadrid

Atacantul francez Karim Benzema s-a despărțit oficial de Real Madrid și este așteptat să ajungă în Arabia Saudită.

Câștigătorul ultimului Balon de Aur pleacă de la Real Madrid după 14 ani fabuloși, timp în care a câștigat tot ce se putea câștiga cu echipa spaniolă.

Karim Benzema își va continua cariera la Al Ittihad, noua campioană din Arabia Saudită, unde va încasa 100 de milioane de euro pe an.

Benzema urmează să semneze un contract pe două sezoane cu echipa din Jeddah, la Marea Roșie.

”Karim Benzema s-a alăturat clubului nostru în 2009, la doar 21 de ani, şi a fost un jucător fundamental în această epocă de aur a istoriei noastre. În cele paisprezece sezoane în care ne-a reprezentat insigna şi tricoul, a câştigat 25 de titluri, un număr record pentru orice jucător de la Real Madrid: 5 Champions League, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe Europene, 4 La Liga, 3 Cupe ale Regelui şi 4 Supercupe ale Spaniei”

”Karim Benzema este al cincilea jucător care ne-a îmbrăcat tricoul de cele mai multe ori, cu 647 de apariţii, şi este al doilea golgheter din toate timpurile lui Real Madrid, cu 353 de goluri. El este, de asemenea, al doilea golgheter din toate timpurile al lui Real Madrid, atât în ​​Liga, cât şi în Champions League. De asemenea, este al patrulea golgheter din istoria Ligii Campionilor şi al patrulea golgheter din istoria La Liga.

”Cariera lui Karim Benzema la Real Madrid a fost un exemplu strălucitor de conduită şi profesionalism, iar el a reprezentat valorile clubului nostru. Karim Benzema şi-a câştigat dreptul de a-şi decide viitorul”, se arată în mesajul clubului Real Madrid prin care este anunțată despărțirea de Benzema.



Benzema a plecat de la Real Madrid. Îi va călca pe urme lui Cristiano Ronaldo