La Liga

Barcelona, victorie categorica in deplasare cu Real Madrid

Sursă foto: twitter.com/fcbarcelona

FC Barcelona se desprinde la 14 puncte in fata rivalei istorice dupa succesul inregistrat, sambata, cu 3-0 (0-0), intr-o noua editie a uriasului duel El Clasico. Meciul a fost live text aici.

Dupa o prima repriza echilibrata, in care cele doua echipe au stat la cutie impartindu-si putinele ocazii de gol, Barcelona s-a dezlantuit dupa pauza.

Luis Suarez deschidea scorul in minutul 54 dupa o faza superba de contraatac pornita de la Rakitic din propria jumatate de teren. Acesta l-a deschis in dreapta pe Sergi Roberto si din pasa fundasului dreapta Luis Suarez marca pentru 1-0.

Real Madrid a scapat de inferioritate numerica cateva minute mai tarziu, dupa ce Sergio Ramos n-a primit decat galben dupa o lovitura brutala aplicata cu pumnul in capul lui Suarez.

In cele din urma gazdele au ramas cu un jucator mai putin pe teren, Carvajal fiind eliminat cu rosu direct in minutul 63 pentru un hent la lovitura de cap a lui Paulinho. Mingea era pe poarta si in cele din urma a ajuns in poarta, numai ca arbitrul a dictat penalty.

Messi l-a executat fara probleme si a dus scorul la 2-0 in minutul 65.

Zidane si-a aruncat in teren toata artileria grea, Bale si Asensio, pentru a incerca o remontada, iar galezul avea sa rateze in minutul 80 cea mai mare ocazie a gazdelor.

Ter Stegen s-a opus in extremis golului la reluarea lui Bale din centru careului, dupa avea sa blocheze cu umarul mingea trimisa de Ramos pe coltul scurt doua minute mai tarziu.

Barcelona a tinut mingea departe de propria poarta in minutele de final si in cele din urma a mai perforat o data poarta lui Navas. Abia intrat pe teren, Aleix Vidal a transformat in gol o minge intoarsa de Messi.

Caseta tehnica

Real Madrid: Keylor; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Modric, Casemiro (Asensio 72), Kroos; Kovacic (Bale 72); Benzema (Nacho 66), Ronaldo.

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto (Vidal 90), Pique, Vermaelen, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta (Semedo 77); Paulinho (Gomes 84); Messi, Suarez.

Arbitru: Sanchez Martinez.



Barcelona, victorie categorica in deplasare cu Real Madrid