La Liga

Barcelona si Real Madrid la egalitate in El Clasico

Sursă foto: twitter.com/fcbarcelona

Marile rivale FC Barcelona si Real Madrid au incheiat nedecis, scor 2-2, un nou episod din eternul El Clasico. Un meci in care catalanii au evoluat mai bine de o repriza in inferioritate numerica, au condus de doua ori si au fost nedreptatiti in cateva randuri de arbitraj. Barcelona ramane fara infrangere in acest sezon de La Liga, la fel si Zinedine Zidane in disputele de pe Nou Camp.

Barcelona a deschis scorul in minutul 10 prin Luis Suarez, jucator ajuns la cota 24 de goluri.

Totul a pornit de la urcarea lui Sergi Roberto, care a centrat ideal pentru reluarea lui Suarez din voleu. Nimic de facut pentru Navas.

Dupa doar patru minute s-a facut liniste pe Nou Camp. Kroos a centrat in sase metri pentru Benzema si din balonul intors de acesta Ronaldo a inscris al 18-lea sau gol in El Clasico. L-a egalat cu aceasta ocazie pe legendarul Alfredo Di Stefano in derby-ul cu Barcelona.

Pasa fabuloasa oferita de Modric in minutul 27 pentru aparitia lui Ronaldo la finalizare. Interventie decisiva a lui Ter Stegen in situatie unu contra unu.

Un minut mai tarziu acelasi Ronaldo suta putin pe langa poarta din stanga careului catalan.

Realul din nou periculoasa la finalizare prin Benzema in minutul 40. Sut pe langa poarta din interiorul careului.

Prima faza cu Messi in prim plan in minutul 42. Lansat de Coutinho in careu, Messi a incercat fara succes sa-l dribleze pe Navas.

Arbitrul a scapat meciul din mana in finalul reprizei. Dupa o disputa intre Suarez si Ramos, ambii fiind avertizati, Hernandez n-a vazut o intrare urata a lui Bale asupra lui Umtiti cu crampoanele pe gamba. Cateva zeci de secunde mai tarziu Sergi Roberto era eliminat cu rosu direct pentru o lovitura cu pumnul aplicata lui Marcelo.

Barcelona a preluat conducerea la sapte minute dupa pauza prin Messi, care a finalizat cu un sut din marginea careului. O pasa primita de la Suarez, care insa l-a faultat clar pe Varane in duelul pentru balon.

Cursa fabuloasa a lui Messi in minutul 70, sut din alergare la coltul lung si o interventie salvatoare din partea lui Navas.

Doua minute mai tarziu Bale egala cu un sut fabulos din marginea careului. Nimic de facut din partea lui Ter Stegen.

Cu opt minute inaintea finalului Messi a ratat doua sanse bune de gol. Un sut pe langa poarta si imediat dupa reluare la coltul scurt blocata de Navas.



Barcelona si Real Madrid la egalitate in El Clasico