La Liga

Barcelona se pregateste pentru momentul retragerii lui Messi

Sursă foto: twitter.com/

La 32 ani ai sai, Lionel Messi este mai degraba aproape de finalul carierei decat de inceput, iar sefii Barcelonei sunt si ei constienti de aceasta realitate.

Chiar daca pare ca joaca dintotdeauna in tricoul blaugrana si momentul retragerii e inca departe la orizont, Lionel Messi nu va ramane vesnic sa joace pentru Barcelona.

Josep Maria Bartomeu a vorbit pentru Reuters despre momentul in care Barcelona va trebui sa mearga mai departe in istorie fara atacantul argentinian in echipa.

“Cred ca avem obligatia de a lucra la pregatirea erei post-Messi. Deja ne gandim la acel moment prin aducerea de noi jucatori”, a spus Bartomeu.

“Ca presedinte sper ca Leo sa ramana alaturi de noi inca multi ani, dar trebuie sa ne gandim la schimbare pentru cand va decide ca a venit timpul sa se opreasca din jucat fotbal”, a mai declarat presedintele Barcelonei.

Lionel Andres Messi Cuccittini, pe numele sau intreg, si-a inceput cariera ca junior la echipa argentiniana Newell’s Old Boys, dupa care a trecut la Barcelona confundandu-se practic cu istoria recenta a clubului catalan.

Din 2004 cand a debutat la prima echipa si pana in prezent Messi a disputat 452 de meciuri si a marcat 419 goluri pentru Barcelona.



Barcelona se pregateste pentru momentul retragerii lui Messi