La Liga

Barcelona scrie istorie in La Liga. Prima echipa care castiga un meci cu trei penalty-uri pentru formatia adversa

Sursă foto: https://twitter.com/FCBarcelona

Final nebun de partida intre Levante si Barcelona, un meci castigat de echipa catalana (3-2) prin golul marcat de Luuk de Jong in minutul 90+2.

Jordi Alba a centrat din flancul stang, Luuk de Jong i-a luat fata fundasului din marcaj si a inscris cu o lovitura de cap la coltul scurt golul victoriei pentru Barcelona, 3-2, la Levante.

Gazdele egalasera prin Gonzalo Melero, in minutul 83, dintr-o lovitura de la 11 metri.

Dintr-un penalty a deschis scorul Levante prin Jose Luis Morales la sapte minute dupa pauza.

Barcelona a revenit prin doua goluri in mai putin de cinci minute, Pierre-Emerick Aubameyang (59) si Pedri (63) aducand echipa catalana in avantaj.

Aubameyang ajunge astfel la zece reusite in tricoul blaugrana fiind al patrulea intr-un clasament al jucatorilor dupa numarul de meciuri de care au avut nevoie pentru a ajunge la aceasta borna de goluri.

Ronaldo a avut nevoie de 9 meciuri, iar Romario de 13. Messi a marcat primele lui zece goluri la Barcelona dupa 38 de partide.

Barcelona este prima echipa din istoria primei ligi spaniole care castiga un meci in care echipa adversa a beneficiat de trei lovituri de la 11 metri.

Ter Stegen a aparat sutul lui Roger de la punctul cu var, cei de la Levante primind al doilea penalty la trei minute dupa ce deschisesera scorul pentru un hent comis de Eric Garcia.

Barcelona ajunge la 15 meciuri fara infrangere in La Liga.



Barcelona scrie istorie in La Liga. Prima echipa care castiga un meci cu trei penalty-uri pentru formatia adversa