La Liga

Barcelona salveaza remiza la ultima faza intr-un meci de opt goluri!

Sursă foto: https://twitter.com/FCBarcelona

Meci nebun intre Villarreal si Barcelona, marti seara, in etapa intermediara din La Liga, o partida incheiata in cele din urma la egalitate, scor 4-4.

Barcelona a condus cu 2-0 dupa reusitele lui Coutinho (12) si Malcom (16), insa Villarreal a intors spectaculos rezultatul, marcand de patru ori intre minutele 23 si 80.

Mai intai Chukwueze a redus din diferenta la jumatatea primei reprizei, pentru ca la cinci minute dupa pauza Ekambi sa egaleze scorul.

Iborra a facut 3-2 in minutul 62, pentru ca Bacca sa duca Submarinul Galben la 4-2, cu zece minute inaintea finalului.

Villarreal a ramas in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Alvaro Gonzalez pentru cumul de cartonase galbene in minutul 86.

Cu un jucator in plus pe teren Barcelona a fortat cu toate liniile si a marcat de doua ori dupa minutul 90.

Mai intai Lionel Messi a punctat dintr-o lovitura libera cu mingea care a intalnit mai intai bara, inainte de a fi intrat in poarta.

La ultima faza a meciului, in minutul 90+3, mingea a ajuns la Luis Suarez dupa o repunere din corner si atacantul uruguayan a scuturat plasa cu un voleu din 16 metri fara sperante pentru Asenjo.

Barcelona are opt puncte avans fata de Atletico Madrid, cu opt etape ramase de disputat pana la finalul sezonului din La Liga.



Barcelona salveaza remiza la ultima faza intr-un meci de opt goluri!