La Liga

Barcelona renunta la Coutinho din cauza sumei mari de transfer

Sursă foto: twitter.com/fcbarcelona

Oficialii clubului Barcelona au anuntat ca renunta la achizitionarea mijlocasului brazilian Philippe Coutinho din cauza pretului prea mare de transfer fixat de Liverpool.

Gruparea de pe Merseyside au cerut 200 milioane de euro pentru eliberarea lui Coutinho de contract, a anuntat directorul sportiv al Barcelonei, Albert Soler.

Barcelona a incercat sa-l transfer pe Coutinho pe ultima suta de metri, dar pretul cerut de Liverpool a pus capat oricaror sperante.

“Noaptea trecuta cei de la Liverpool i-au fixat pretul lui Coutinho la 200 milioane si am decis sa ne retragem din discutii. Este semnul unei noi ere in fotbal, una care nu este condusa de cluburi. Ceva trebuie sa se schimbe, noi nu vrem sa jucam dupa aceste reguli de intelegere a fotbalului. Nu vrem sa riscam patrimoniul unui club cu 150.000 de membri care au nevoie sa fie condusi coerent si responsabil”, a spus Soler.

Oficialul Barcelonei mai explica dificultatile intampinate de Barcelona pe piata transferurilor dupa cedarea lui Neymar la PSG pentru 222 milioane de euro.

“Ne-am aflat intr-o situatie incredibila. Cand am iesit pe piata, toata lumea stia ca avem multi bani”, a mai spus Soler.

Dupa pierderea lui Neymar, Barcelona i-a transferat pe Paulinho din China pentru 40 milioane de euro si pe Dembele de la Borussia Dortmund pentru 105 milioane de euro.



Barcelona renunta la Coutinho din cauza sumei mari de transfer