La Liga

Barcelona merge pe terenul lanternei roșii din La Liga pentru consolidarea locului secund

Fosta campioană FC Barcelona pornește ca mare favorită în deplasarea de la Almeria, echipă aflată pe ultimul loc în campionatul Spaniei și o formație care nu mai are nicio șansă pentru evitarea retrogradării. În același timp, Real Sociedad trage tare pentru a prinde un loc în cupele europene, având un duel de la distanță cu Betis Sevilla. 

Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 10% pentru un bilet multiplu cu patru selecții din fotbal și tenis, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Modul Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal și tenis, Betano oferă jucătorilor săi un Modul Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Patru selecții, un singur bilet cu o cotă de aproape 10!

Din oferta Betano de joi 16 mai am ales trei meciuri de fotbal din La Liga, respectiv un meci de tenis din cadrul turneului de la Roma, și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare selecție în parte pentru a debloca astfel Modul Multiplu, în cazul acesta de 10%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri - Peste/Sub și Ambele echipe înscriu - Da/Nu, pentru ca la tenis să se aplice pentru piețele Câștigător, Handicap jocuri, Total seturi meci (Peste/Sub).

Las Palmas – Betis (20:30)
Rezultat final – Betis (cota 1.91)

Las Palmas n-a câștigat niciun meci din ultimele 11 disputate și are o serie de opt înfrângeri la rând. Betis are patru victorii obținute în precedentele cinci etape și trage în continuare tare pentru clasarea pe un loc de cupe europene. Betis s-a impus în tur cu 1-0.

Almeria – Barcelona (22:30)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.90)

Barcelona a obținut victoria în opt din ultimele 11 meciuri, iar în tur a dispus de Almeria pe teren propriu, cu 3-2. Doar șase goluri a marcat Almeria în ultimele cinci meciuri de pe teren propriu. Numai două victorii a obținut Almeria în cele 35 de etape disputate până acum.

Real Sociedad – Valencia (23:00)
Rezultat final – Real Sociedad (cota 1.62)

Real Sociedad a obținut o singură victorie în ultimele patru etape, în timp ce Valencia a adunat un punct în precedentele patru partide din La Liga. Echipa din San Sebastian este fără victorie în ultimele trei meciuri de acasă contra ”liliacilor”. Valencia n-a marcat în ultimele două etape, cu Alaves și Rayo Vallecano.

Hubert Hurkacz – Tommy Paul (12:00)
Rezultat final – Hubert Hurkacz (cota 1.70)

Polonezul Hubert Hurkacz l-a eliminat pe Rafael Nadal în turul secund la Roma și din acest punct de vedere are moralul extrem de ridicat. La rândul său, Tommy Paul a furnizat surpriza eliminându-l pe Daniil Medvedev, deținătorul titlului de la Foro Italico. Hurkacz are deja un titlu pe zgură obținut anul acesta la Estoril și a ajuns cel puțin în optimi la cele trei turnee disputate de atunci.

Cota de aproape 10

Pe cele patru meciuri de mai sus, trei de fotbal și unul de tenis, am obținut cota 9.99 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 499,71 de lei. Și pentru că am deblocat Modul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un extra câștig de 10% oferit de Betano care înseamnă 44,97 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Modul Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Extra câștigurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Betano te trimite la EURO 2024

Betano, sponsor oficial al EURO 2024, îți oferă șansa în fiecare săptămână să câștigi bilete la marele turneu final european de fotbal al verii!

Cum poți intra în cursa săptămânală pentru bilete? Este foarte simplu. De vineri până duminică, în fiecare săptămână, participarea în Misiunile de Fotbal de pe Betano îți asigură câte un tichet la tragerea la sorți care va avea ca premii bilete la EURO 2024.

Pentru a completa Misiunea trebuie să joci cel puțin 80 de lei pe meciurile de fotbal în fiecare săptămână de vineri până duminică, pe bilete multiple cu cel puțin 4 selecții, cu o cotă minimă de 1.50 per selecție și o miză minimă de 20 de lei pe fiecare bilet.

Fiecare participare la o Misiune îți aduce automat un tichet la tragerea la sorți care va avea loc în perioada 3-5 iunie 2024, acolo unde Betano va oferi 6 invitații duble la un meci din optimile de finală de la EURO 2024, plus 10.000 Lei în contul de jucător, bani pe care ai putea să îi folosești pentru transport și cazare în Germania!

Cu cât vei participa în mai multe Misiuni, cu atât vei avea mai multe tichete la tragerea la sorți și implicit mai multe șanse de câștig pentru biletele EURO 2024. 

Mai multe detalii despre regulament, cum funcționează Misiunea de fotbal și biletele EURO 2024 sunt aici.Barcelona merge pe terenul lanternei roșii din La Liga pentru consolidarea locului secund