La Liga

FC Barcelona castiga la scor cu Almeria si mentine distanta fata de Real Madrid

Nicio modificare la varful clasamentului in Primera Division dupa meciurile etapei a 30-a, cele doua pretendente la titlu castigat detasat meciurile in care au fost implicat.e

Liderul FC Barcelona a depasit, pe teren propriu, formatia Almeria, una dintre echipele care se lupta sa evite retrogradarea, cu 4-0, oferindu-i lui Sergi Barjuan un debut de cosmar chiar pe stadionul unde acesta a cunoscut gloria pe cand juca pentru formatia blaugrana.

Lionel Messi a deschis scorul in minutul 32 cu un sut spectaculos la coltul lung, iar Luis Suarez a majorat la zece minute dupa pauza cu o executie la fel de tehnica.

Bartra a majorat avantajul gazdelor la 3-0 cu un sfert de ora inaintea finalului, pentru ca Suarez sa-si treaca in cont dubla in minutele de prelungire.

Intr-o alta partida din etapa a 25-a, Real Madrid a castigat duelul local cu Rayo Vallecano, in deplasare, cu 2-0.

Cristiano Ronaldo si James Rodriguez au marcat pentru “albi” in repriza a doua.

Dupa aceste rezultate Barcelona ramane lider, cu 74 puncte, urmata de Real Madrid, cu 40 puncte.

Pentru Barcelona urmeaza insa un program infernal cu deplasare la Sevilla, dupa care dubla cu Paris Saint Germain din sferturile Ligii Campionilor, intre cele doua manse urmand a primi vizita celor de la Valencia. Dupa returul cu PSG echipa blaugrana are programat derby-ul Barcelonei cu Espanyol.

In clasamentul golgeterilor diferenta dintre Ronaldo si Messi a ramas de patru goluri in favoarea portughezului (37-33).



FC Barcelona castiga la scor cu Almeria si mentine distanta fata de Real Madrid