La Liga

Barcelona castiga dupa un deceniu pe terenul lui Real Sociedad

Sursă foto: twitter.com/fcbarcelona

FC Barcelona a revenit de la 0-2 pe Anoeta cu Real Sociedad si a castigat, cu 4-2, duminica seara, intr-un meci din etapa a 19-a din La Liga.

Brazilianul William Jose a deschis scorul in minutul 12 cu o lovitura de cap dintre Sergi Roberto si Alba. Excelenta centrarea lui Xavi Prieto din flancul.

Gazdele si-au majorat avantajul in minutul 34 printr-un sut al lui Juanmi deviat de un aparator al Barcelonei.

Catalanii au reactionat dupa doar cinci minute si au redus din diferenta prin Paulinho. Brazilianul a finalizat cu o reluare simpla dintr-o pasa venita de la Luis Suarez.

Atacantul uruguayan restabilea egalitatea cu o executie superba din marginea careului la cinci minute dupa pauza. Un sut din prima peste portarul advers care s-a dus la coltul lung.

Acelasi Luis Suarez a marcat golul de 3-2 al Barcelonei profitand de o minge degajata gresit de portarul argentinian Rulli.

Messi a inchis tabela cu o executie superba din lovitura libera.

Barcelona nu mai castigase pe Anoeta de la un 2-0 in 2007, cand marcau Eto'o si Iniesta. Au urmat sapte meciuri la rand fara victorie a catalanilor in fieful celor de la Real Sociedad.

Formatia blaugrana are un avans de 9 puncte fata de Atletico Madrid la finalul turului de campionat in La Liga si 19 puncte fata de Real Madrid, ocupanta locului patru.

Real Madrid este mai aproape de retrogradare (16 puncte) decat de titlu, situatie pe care "albii" n-au mai experimentat-o pana acum.



Barcelona castiga dupa un deceniu pe terenul lui Real Sociedad