La Liga

Avancronica meciului Celta Vigo – Athletic Bilbao. Bascii fara victorie in deplasare

Etapa din La Liga se incheie, luni seara, pe Balaidos din Vigo unde echipa locala Celta primeste vizita bascilor de la Athletic.

Ambele echipe vin dupa doua etape la rand fara victorie in La Liga, iar cele trei puncte sunt esentiale pentru cele doua adversare.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Celta Vigo – Athletic Bilbao

Athletic Bilbao se afla intr-o situatie delicata, ocupand locul 18 in clasament, pozitie care la finalul sezonului duce in Segunda, iar formatia basca se numara printre echipele care n-au retrogradat niciodata.

Echipa la care este legitimat si fundasul stanga Cristi Ganea este singura echipa din La Liga care n-a obtinut nicio victorie in deplasare in acest sezon!

Doar cinci puncte a adus Athletic Bilbao de afara in opt meciuri si doar Recreativo Huesca sta mai rau intr-un clasament al partidelor din deplasare.

Nici Celta Vigo nu sta prea bine in clasament, fiind pe locul 14 la cinci puncte in fata celor din Bilbao.

Pe teren propriu galicienii au pierdut doua meciuri, 0-1 cu Alaves si 2-4 cu Real Madrid, iar in ultimele doua partide disputate n-a marcat niciun gol.

In ultimele 11 deplasari la Vigo cei de la Athletic Bilbao au pierdut doar de doua ori, obtinand sase victorii.

Bilbao a ajuns pe loc retrogradabil din cauza incapacitatii de a transforma in victorii cele zece remize inregistrate pana acum in 17 etape de campionat.

Niciunul din meciurile in care au fost implicati cei de la Athletic Bilbao pana acum n-a avut peste 2.5 goluri la pauza.

Cu exceptia Barcelonei, liderul campionatului spaniol, nicio alta echipa n-a marcat mai multe goluri dupa minutul 76 precum cei de la Celta Vigo (16).

La ultimul duel direct pe Balaidos, Celta Vigo a invins-o pe Athletic Bilbao, cu 3-1, intr-un meci disputat pe 5 noiembrie 2017. De atunci a mai fost o remiza, scor 1-1, in 31 martie pe terenul bascilor.



Avancronica meciului Celta Vigo – Athletic Bilbao. Bascii fara victorie in deplasare