La Liga

Avancronica meciului Betis – Barcelona. In tur a fost mare surpriza!

Sursă foto: https://twitter.com/INDOBARCA_SMNP/

Echipa blaugrana vine la Sevilla din postura de lidera in La Liga si de echipa proaspat calificata in sferturile Ligii Campionilor.

Barcelona poate profita de pasul gresit facut in aceasta etapa de Atletico Madrid, echipa de pe locul doi fiind invinsa de Athletic Bilbao, cu 2-0.

In eventualitatea unui succes, Barcelona s-ar distanta la 10 puncte de urmatorea clasata din La Liga si titlul ar fi in mare masura jucat.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Betis - Barcelona

Aflata pe locul opt in clasament, Betis este echipa care a provocat singura infrangere de pana acum Barcelonei pe propriul teren, legendarul Nou Camp. A fost atunci un 4-3 care a ramas drept cea mai mare surpriza a sezonului in ligile de top ale Europei.

Betis a invins-o in acest an pe Atletico Madrid, dar de atunci a mai obtinut doar doua victorii in toate competitiile. Succese care au venit in ultimele trei meciuri de campionat, cu Real Valladolid in deplasare si cu Celta Vigo acasa.

Sase puncte o despart pe Betis de ultimul loc care asigura participarea in Liga Campionilor sezonul urmator, iar aceasta perspectiva ii va forta pe andaluzi sa obtina punct sau puncte cu Barcelona.

O misiune deloc usoara numai si daca luam seama de faptul ca Barcelona a marcat in 34 din ultimele 35 de meciuri in deplasare, in campionat.

Opt goluri a marcat Barcelona in ultimele doua confruntari cu Betis.

Echipele probabile

Betis: Lopez; Mandi, Bartra, Sidnei; Joaquin, Canales, William, Guardado, Tello; Lo Celso, Loren Moron;
Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Pique, Umtiti, Alba; Rakitic, Busquets, Vidal; Coutinho, L Suarez, Messi.



Avancronica meciului Betis – Barcelona. In tur a fost mare surpriza!