La Liga

Avancronica meciului Alaves – Valencia. Bascii neinvinsi acasa contra “reginei remizelor”

Deportivo Alaves este una dintre cele doar doua echipe neinvinse pe teren propriu in actuala editie de La Liga. Va ramane formatia basca fara infrangere acasa si dupa meciul cu Valencia de sambata dupa-amiaza?

Alaves este de departe revelatia actualului campionat spaniol prin pozitia a cincea ocupata in clasament la doar doua puncte de zona locurilor de Champions League.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Alaves – Valencia

Chiar daca in ultimele cinci meciuri a obtinut o singura victorie, formatia basca porneste cu prima sansa in meciul cu Valencia, echipa de pe locul 11.

Alaves a obtinut un numar dublu de victorii comparativ cu “liliecii”, iar pe teren a inregistrat patru succese si patru remize.

Valencia si-a trecut in cont zece puncte din 24 posibile pe teren strain, dupa doua victorii (1-0 cu Real Sociedad si Getafe) si patru remize.

In ultimele doua deplasari Valencia a obtinut un singur punct, fiind invinsa de Real Madrid (0-2) si remizand cu Eibar (1-1).

De altfel, Valencia este “regina” remizelor in campionatele de top din Europa, cu nu mai putin de zece rezultate de egalitate.

Ultimele sase confruntari directe intre Alaves si Valencia au fost meciuri de peste 2.5 goluri, pronostic pentru care BAUMBET ofera acum o cota de 2.35

La ultima vizita pe Estadio Mendizorrotza cei de la Valencia s-a impus, cu 2-1, in 28 octombrie 2017. De atunci a mai fost un meci in Cupa Regelui Spaniei, pe 24 ianuarie 2018, incheiat la egalitate, scor 2-2.



Avancronica meciului Alaves – Valencia. Bascii neinvinsi acasa contra “reginei remizelor”