La Liga

Avancronica meciului Alaves – Barcelona. Catalanii pot obtine titlul in La Liga!

Sursă foto: https://twitter.com/OptaJose/

Cu cinci etape ramase pana la finalul sezonului din La Liga, Barcelona inca nu e matematic sigura de titlul de campioana.

Formatia blaugrana are noua puncte avans fata de principala urmaritoare Atletico Madrid, iar cu o victorie marti seara la Vitoria pe terenul celor de la Deportivo Alaves titlul ar fi mai aproape de Nou Camp.

Exista si varianta ca Barcelona sa se incoroneze campioana inca de marti seara, daca se impune in meciul de la Vitoria, iar Atletico Madrid pierde contra Valenciei.

Gazdele ocupa locul opt in clasament, primul sub linia pozitiilor care asigura prezenta in sezonul viitor al cupelor europene, unde Alaves n-a mai evoluat de la generatia care il avea in componenta si pe Cosmin Contra, actualul sezon al nationalei Romaniei.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Alaves - Barcelona

Alaves e la egalitate de puncte cu Athletic Bilbao, echipa de pe locul sapte, si are nevoie de punct sau puncte cu Barcelona pentru a ramane in cursa pentru cupele europene.

Problema formatiei basce este ca nu a castigat niciun meci din ultimele cinci disputate, iar pe teren propriu are patru remize si o infrangere in ultimele cinci confruntari.

Barcelona n-a mai castigat in deplasare de doua etape, pierzand puncte cu Villarreal (4-4) si Huesca (0-0). Zece victorii, cinci remize si o infrangere este bilantul catalanilor pe teren strain in acest sezon de La Liga.

Ultimele doua vizite ale Barcelonei pe terenul lui Alaves au insemnat tot atatea victorii pentru catalani si un golaveraj de 9-0!

Doar doua goluri a marcat Alaves in ultimele cinci meciuri contra Barcelonei, toate pierdute.

Echipele probabile

Alaves: Fernando Pacheco; Ximo Navarro, Rodrigo Ely, Víctor Laguardia, Ruben Duarte; Tomas Pina, Darko Brasanac, Mubarak Wakaso; Jony, Diego Rolan,Borja Baston. Antrenor: Abelardo Fernández.

Barcelona: Marc-Andre ter Stegen; Nelson Semedo, Gerard Pique, Clement Lenglet, Jordi Alba; Arturo Vidal, Sergio Busquets, Arthur; Lionel Messi, Luis Suarez, Ousmane Dembele. Antrenor: Ernesto Valverde.



Avancronica meciului Alaves – Barcelona. Catalanii pot obtine titlul in La Liga!