La Liga

35.000 suporteri la prezentarea lui David Villa

Interes major din partea suporterilor catalani la prezentarea atacantului David Villa, nu mai putin de 35.000 oameni fiind prezenti pe Nou Camp.
Villa a pozat pentru prima data in tricoul Barcelonei, vineri, dupa ce a trecut vizita medicala si a semnat un contract valabil pentru urmatorii patru ani.

"Unul dintre principalele motive pentru care am ales Barcelona este ca aici am forte multi prieteni printre jucatori. Sunt bucuros ca ca Barca m-a vrut si in cele din urma a obtinut semnatura mea, dupa o incercare nereusita anul trecut. Intotdeauna am fost clar in privinta locului unde vreau sa ajung", a spus Villa.

Directorul sportiv Txiki Begiristain a declarat ca sosirea lui David Villa pe Nou Camp nu-l influenteaza in niciun fel pe suedezul Zlatan Ibrahimovic: "David este un numar noua extraordinar, dar poate juca de asemenea si extrema, astfel ca este compatibil cu Ibrahimovic".

Potrivit site-ului oficial al clubului catalan, David Villa are o clauza de reziliere a contractului cifrata la 200 milioane de euro.

Onlinesport


35.000 suporteri la prezentarea lui David Villa