Premier League

Wolves - Liverpool, meciul zilei in Premier League

Sursă foto: twitter.com/jamesmilner

Liderul la zi in Premier League, Liverpool, se deplaseaza vineri seara pe terenul unei formatii in mare forma.

Gazdele de la Wolves au trei meciuri castigate la rand, serie inceputa la un 2-1 cu Chelsea. Noua puncte din noua posibile prin care Wolves au ajuns pe locul sapte sa le sufle in ceafa celor de la Manchester United.

Liverpool traieste cel mai bun moment al sezonului avand cinci victorii la rand in campionat si un punct in fata celor de la Manchester City in fruntea clasamentului.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET la Wolvers - Liverpool

"Cormoranii" nu-si permit niciun pas gresit in meciul de vineri seara pentru a ramane pe primul loc de Craciun, mai ales ca Manchester City are in aceasta runda a 18-a un meci la indemana pe teren propriu cu Crystal Palace.

Dupa trei infrangeri la rand pentru Wolves au urmat doua victorii legate pe teren propriu, 2-1 cu Chelsea si 2-0 cu Bournemouth.

Liverpool a castigat patru din ultimele cinci deplasari si a remizat intr-un alt meci, 1-1 cu Arsenal.

Wolves a marcat doua goluri in cinci din ultimele noua meciuri si a gasit poarta a trei din primele patru echipe ale clasamentului din Premier League in acest sezon.

Lupii stau bine si in aparare, capitol la care doar echipele din Top 4 stau mai bine. Wolves a primit 19 goluri, o medie de 1.12 goluri pe meci.

Doar in cinci din cele 17 meciuri de pana acum Wolves a marcat peste 2.5 goluri.

Liverpool a aratat o pofta remarcabila de a marca in ultimele sase goluri, avand un golaveraj de 16-2.

Statistica mai arata ca 81 la suta din golurile marcate de "cormorani" in acest sezon au venit in partea secunda a meciurilor.



Wolves - Liverpool, meciul zilei in Premier League