Premier League

Victorii categorice pentru Manchester City si Liverpool

Sursă foto: https://twitter.com/Footballogue

Rivalele la titlu Manchester City si FC Liverpool au obtinut victorii categorice, sambata, in etapa a 2-a din Premier League.

Minutul 7 a adus deschiderea scorului pe Etihad la centrarea sutata a lui Gabriel Jesus. Mingea a fost deviata in propria poarta de portarul Krul.

Grealish a marcat primul sau gol in tricoul lui City, in minutul 22, dupa o noua centrare in forta trimisa din flancul drept.

S-a facut 3-0 in minutul 64 dupa o lovitura de colt. Laporte a ratat mai intai lovitura de cap, dar pe urmarire a marcat cu piciorul.

Faza rapida in minutul 70 dezvoltata in flancul drept cu minge adusa in fata portii pentru reluarea lui Sterling cu latul.

Mahrez a pacalit jocul la offside al celor de la Norwich si a marcat singur cu portarul, in minutul 85.

Pentru Manchester City este prima victorie a sezonului, dupa ce in prima etapa "cetatenii" au fost invinsi de Tottenham (0-1).

Norwich ramane fara punct si gol marcat in actuala editie de Premier League. In prima etapa "canarii" au pierdut pe teren propriu in fata lui Liverpool (0-3).

In aceasta etapa "cormoranii" au trecut pe teren propriu de Burnley, cu 2-0.

Au marcat Diogo Jota si Sadio Mane pentru un succes care propulseaza pe Liverpool in fruntea ierarhiei.

S-au mai disputat sambata meciurile Aston Villa - Newcastle 2-0, Crystal Palace - Brentford 0-0, Leeds United - Everton 2-2.



Victorii categorice pentru Manchester City si Liverpool