Premier League

Vesti bune pentru Florin Andon! S-a incheiat lupta la retrogradare in Premier League

Sursă foto: https://twitter.com/GoalTurkiye/

In urma meciurilor disputate sambata in Premier League s-a aflat si numele ultimei echipe care din sezonul urmator va evolua in esalonul secund al fotbalul englez.

Brighton Hove & Albion, echipa la care este legitimat internationalul roman Florin Andone, si-a asigurat ramanerea in Premier League pentru inca un sezon.

Aceasta dupa ce Crystal Palace, locul 12, a invins-o in deplasare pe Cardiff City, cu 3-2, astfel ca echipa galeza devine a treia echipa retrogradata din Premier League.

Primele doua fusesera Huddersfield, formatie care a adunat doar trei victorii in 36 de meciuri, si londonezii de la Fulham.

Din Championship, a doua liga engleza, se cunosc numele primelor doua echipe promovate in Premier League cu o etapa ramasa pana la finalul sezonului: Norwich City si Sheffield United.

Formatiile de la locurile 3 si pana la 6 vor disputa un playoff in sistem tur-retur, iar finala pentru promovare va avea loc pe Wembley.

Sase formatii lupta pentru a prinde un loc in acest playoff: Leeds United, West Brom, Aston Villa, Derby County, Middlesbrough si Bristol City.

Deja retrogradate in League One, al treilea esalon, sunt Ipswich Town, Bolton si Roterhham, echipa patimasilor suporteri de la Milwall fiind prima salvata de deasupra liniei.



Vesti bune pentru Florin Andon! S-a incheiat lupta la retrogradare in Premier League