Premier League

Tottenham pierde cu West Ham si Chelsea e la doua victorii de titlu

Sursă foto: twitter.com/westhamutd

“Ciocanarii” de la West Ham United au castigat, vineri seara, duelul cu Tottenham pe Stadionul Olimpic din Londra, cu 1-0, si Chelsea mai are nevoie de doar doua victorii in ultimele patru meciuri pentru a obtine titlul in Premier League.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Manuel Lanzini cu un sut din interiorul careului in minutul 65, acesta ajungand la cota opt reusite in campionat.

In prima repriza cei de la Tottenham au ratat doua mari ocazii prin Harry Kane si Eric Dier, jucatori care l-au facut mare pe portarul gazdelor Adrian.

"Lupta la titlu nu s-a incheiat inca. Trebuie sa asteptam, dar suntem constienti ca va fi dificil sa o ajungem pe Chelsea. Sunt dezamagit ca nu am reusit sa reducem diferenta", a spus Mauricio Pochettino, managerul lui Tottenham, dupa infrangerea cu West Ham.

Tottenham a ratat sansa de a se apropia la un punct de liderul Chelsea, echipa care poate obtine titlul pe 12 mai daca se impune in urmatoarele doua meciuri, cu Middlesbrough si West Brom.Tottenham pierde cu West Ham si Chelsea e la doua victorii de titlu