Premier League

Suma uriasa platita de Manchester United pentru cazarea lui Mourinho la hotel

Sursă foto: twitter.com/premierleague

Odata cu indepartarea lui Jose Mourinho oficialii de la Manchester United au realizat si cateva economii deloc de neglijat in bugetul clubului.

Pe langa salariul de 18 milioane de lire sterline pe an, ceea ce inseamna 346.000 de lire sterline pe saptamana, Manchester United ii mai platea lui Mourinho si cazarea la hotel, una deloc ieftina.

Pentru cel supranumit “The Special One” au fost platiti 537.000 de lire sterline, echivalentul a 600 de lire pentru fiecare din cele 895 de zile petrecute la The Lowry Hotel. Suma reflecta doar cazarea propriu-zisa, fara alte cheltuieli suplimentare ce tin de consumatie.

Morinho nu a dorit sa-si achizitioneze o casa in Manchester, semn ca nici chiar el nu era prea increzator la momentul instalarii ca-i va calca prea mult pe urme legendarului Sir Alex Ferguson.

Pentru concedierea lui Mourinho oficialii lui Manchester United ii vor plati portughezului aproape 22 milioane de lire sterline compensatii financiare.

Trei trofee a castigat Mourinho la Manchester United, cel mai important fiind Europa League, primul din istoria clubului englez.



Suma uriasa platita de Manchester United pentru cazarea lui Mourinho la hotel